BALIKESİR / EDREMİT - Ortaoba Eşref Kaya Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü 109. Yıldönümünde, aziz sehitlerimizin ve atamızın büyük mirasına saygıyla kutlandı.

Mrt

Bağımsızligimizin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u anma günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okul tanıtımları kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencileri Edremit Kız Meslek Lisesini  ziyaret ettiler. Tanıtım  kapsamında Aşçılık , Grafik- Tasarım, Güzellik, Moda Tasarım ve Çocuk Gelişimi bölümleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Edremit Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Derya Kantarcı’ya ve öğretmenlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Edremit Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Müsabakaları'nda 5. Sınıflar Kaleli Yakan Top oyununda rakibimiz Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu'nu yenerek bir üst tura çıktık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ozan Akdoğanbulut'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen büyük depremlerde hayatını kaybeden 53 bin vatandaşımız için  okulumuzda  1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk, dualarla andık.Öğrencilerimiz derslerine başlamadan önce deprem de yaşanan acılar ve vefat edenler için saygı duruşunda bulundular.

2 büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

Ock

Uludağ tıp fakültesi 5. Sınıf öğrencimiz Aynur Bozkurt, kariyer günü etkinliğimiz kapsamında 8. Sınıflarımız ile söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan okulumuzun yerine,daha dayanıklı ve modern bir eğitim binası inşa ediliyor. Yapım süreci hızla ilerliyor ve yeni okulumuz yakında öğrencilerimizin hizmetine sunulacak.

Değerler Eğitimi Demokrasi ve İnsan Hakları Günü Etkinliklerimiz

Okulumuzda yerli malı haftasını kutladık

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında anmak için 4 Kasım tarihinde Ankara gezisi gerçekleştirdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan İlk Meclis'i, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ve doğanın güzelliklerini içinde barındıran Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi'ni keşfettik.

Kas

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK´ÜN EBEDİYETE UĞURLANIŞININ 77. YIL DÖNÜMÜ PROGRAMI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

May

Öğrencilerimiz okul bahçesinde resim çalışması yaptı. Ayrıca dönem içinde yapılan çalışmalardan bazıları okul panosuna asıldı.

May

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencileri ile edremit ilçesinde bulunan liseleri tanıtım amaçı ile gezi düzenledik

Kas

Okul Müdürü Hasan ZÖRER: “Öğrencimiz Aynur kendisi ve Okulumuz adına güzel bir başarı elde ederek hepimizi sevindirmiştir.